Vijesti

[Primorsko-istarska podružnica] Radionica "Uspješan i uvjerljiv nastup" u Puli i RIjeci

03.04.2015. HUOJ

"Uspješan i uvjerljiv nastup“ naziv je radionice koju će kolegica Ana Šimunović održati u utorak, 7. travnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula s početkom u 13 sati, u organizaciji HUOJ-eve Primorsko-istarske podružnice.

Već sljedećeg dana, 8. travnja od 13 sati radionica će biti održana u Rijeci u dvorani Anex Ekonomskog fakulteta, Ivana Filipovića 4.

 

Kolegica će se kroz predavanje dotaknuti tema:

  • Razine utjecaja u nastupu
  • Kako privući i zadržati pažnju publike
  • Razvijanje samopouzdanja i sigurnosti u nastupu
  • Priprema i strukturiranje  nastupa
  • Kako poslovni sadržaj učiniti jasnim, zanimljivim i pamtljivim
  • Izbjegavanje najčešćih pogrešaka u poslovnom nastupu
  • Strah i trema

O predavačici:
Ana Šimunović komunikacijska je savjetnica, trenerica za javni i medijski nastup te certificirani CIPR i HUOJ stručnjak za odnose s javnošću. Osmišljava, priprema i održava predavanja, radionice, treninge, individualne edukacije i savjetovanja iz područja javnog i medijskog nastupa, prezentacijskih i komunikacijskih vještina, političke komunikcije, osobnog rasta i razvoja, odnosa s javnošću i community managementa. Do sada je samostalno održala stotine treninga, radionica, individualnih savjetovanja i edukacija za predsjednike i članove uprava, top i middle management vodećih hrvatskih i stranih tvrtki poput Coca-Cole, Dukata, Lidla, VIPneta, T-coma, Hypo Alpe Adria Bank, itd. Osmislila je i provodila strategije odnosa s javnošću za vodeće domaće i strane organizacije poput Festivala igranog filma u Puli, Agencije za mobilnost i programe Europske unije, Alcatel Mobile Phones, Bosch, Chromos, itd. Istupa u medijima te retorički i komunikacijski analizira nastupe javnih osoba i aktualna događanja. Povremeno objavljuje stručne tekstove iz spomenutih područja na engleskom i hrvatskom jeziku. Školovala se na prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama, a strast joj je prenositi iskustva i znanja stečena u radu s raznim tipovima organizacijama u Hrvatskoj te iz britanskog poslovnog okruženja.