Vijesti

U Osijeku u sklopu programa "PR na margini" predstavljanje knjige "Strategije odnosa s javnošću" Damira Juge

19.01.2014. HUOJ

Tvrtka Ladarice d.o.o. poziva vas, u sklopu programa „PR na margini“, na predstavljanje knjige "Strategije odnosa s javnošću" Damira Juge u četvrtak, 23. siječnja 2014. godine, u 19:00 sati u Klubu Knjižare NOVA na Trgu Ante Starčevića u Osijeku.Knjigu će predstaviti dopredsjednik HUOJ-a doc. dr.sc. Ivan Tanta a ugodni razgovor o odnosima s javnošću uključit će i priču o:

  • Odnosi s javnošću na osječki način - od margine do abecede
  • Strateški odnosi  s javnošću kao najsloženiji, ali i najučinkovitiji vid komuniciranja jedne organizacije i njezinih javnosti
  • Odnosi između PR-ovaca, novinara i novinarstva te istinitog informiranja

Moderator: Kristina Babić
 
Dođite i pitajte sve što ste htjeli znati o odnosima s javnošću, strateškom planiranju u odnosima s javnošću i osječkoj podružnici HUOJ-a u nastajanju!

Mr. sc. Damir Jugo diplomirao je novinarstvo, magistrirao strateško komuniciranje, a trenutno završava doktorsku disertaciju na području informacijskih znanosti. Gotovo deset godina uspješno kombinira teoriju i praksu odnosa s javnošću radeći kao izvršni direktor i član Uprave Millenium promocije, jedne od vodećih regionalnih agencija za odnose s javnošću. Dugi niz godina predaje na brojnim visokoobrazovnim institucijama u Hrvatskoj i regiji. Na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu izvodio je nastavu na kolegijima Odsjeka za novinarstvo i odnose s javnošću na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, a na Veleučilištu VERN' nositelj je kolegija „Strateško upravljanje odnosima s javnošću“. Osim obnašanja dužnosti Dekana Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, nositelj je grupe kolegija iz područja strateškog komuniciranja i komunikacijskog menadžmenta. Obnašao je dužnosti člana Upravnog i Nadzornog odbora Hrvatske udruge komunikacijskih agencija (HUKA), član je Nadzornog odbora Hrvatskog komunikacijskog društva (HKD) te dugogodišnji član Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i Hrvatskog politološkog društva (HPD).