Vijesti

[Podružnica Primorsko-istarska] Predavanje „Integrirane komunikacije - Dobitna kombinacija!" 17. lipnja u Puli

15.06.2015. HUOJ

"Integrirane komunikacije - Dobitna kombinacija!" naziv je predavanja i radionice koja će se održati u Puli, u srijedu, 17. lipnja 2015., s početkom u 13 sati, u Gradskoj čitaonici na adresi Kandlerova 39, u trajanju do 15 sati.

Na ovoj radionici zainteresirani polaznici moći će saznati temeljna načela i diferencijaciju između dvije komplementarne, a različite komunikacijske platforme- odnosa s javnostima i tržišnog komuniciranja, u pravilu primijenjenog kroz marketing. Kako ih prepoznati, oblikovati i pravilno primjenjivati u praksi saznat ćete kroz interaktivno predavanje i radionicu, uz konkretne primjere iz prakse, koju će voditi Dunja Pavešić, stručnjakinja za komunikacije i predsjednica Primorsko-istarske podružnice HUOJ-a.

Predavanje organizira Primorsko-istarska podružnica, sva su predavanja "duplex", dakle uz Rijeku odvijaju se paralelno i u Puli. Cilj je članovima HUOJ-a, ali i svim ostalim zainteresiranim kolegama, ili onima koje za poslovni ili osobni razvoj zanimaju odnosi s javnostima, putem ovih edukacija približiti i prenijeti stručna znanje i vještine te ujedno sustavno raditi na značaju i reputaciji struke. Ovo je treće predavanje u nizu, provode se jednom mjesečno, izuzev pauze u srpnju i kolovozu, a radionice se nastavljaju u rujnu i sve su besplatne.

Organizatori su Primorsko istarska podružnica HUOJ-a, uz partnersku podršku Grada Pule i Gradske čitaonice Pula.

Sve kolege i svi zainteresirani, uključujući i studente, za odnose s javnošću i temu integriranih komunikacija su dobrodošli!

Kontakt osobe:
Dunja Pavešić
091/ 3380 010

Emira Brkić
091/ 338 2088