Vijesti Regija i svijet

Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) organizira 7. konferenciju PRilika - “Uhvati dobar PRavac”.

01.09.2015. HUOJ

Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) poziva vas na svoju sedmu konferenciju PRilika, pod nazivom “Uhvati dobar PRavac”.
 
Konferencija se održava 13. i 14. studenog 2015. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
 
Ove godine ugostit će nekoliko vodećih međunarodnih mislilaca korporativnih i marketinških komunikacija među kojima su i Yogesh Joshi, predsjednik Nacionalnog udruženja poslovnih komunikatora Indije (ABCI), priznati stručnjak i predavač na svjetskim forumima iz područja korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću; Rose Beaumont, direktor komunikacija MasterCard Grupe, komunikacijski stručnjak s dugogodišnjom praksom u integirranim komunikacijskim rješenjima; Jose Cordeira, profesor Sveučilišta Singularity iz Amerike, inžinjer, futurist, ekonomist i autor brojnih knjiga i tekstova s fokusom na promjene u okruženju i napredak tehnologije i mnogi drugi.
 
S obzirom na dobre partnerske odnose za članove HUOJ-a osiguran je popust na cijenu kotizacije te ona iznosi kao i za članove DSOJ-a; do kraja rujna 5.000 dinara, a nakon toga 6.000 dinara.
 
DSOJ organizira seminare i stručne skupove, od kojih je najveća i najznačajnija PRilika – međunarodna konferencija koja je prerasla u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz područja odnosa s javnošću. Proteklih šest godina u konferenciji PRilika sudjelovalo je skoro 2.000 stručnjaka iz odnosa s javnošću, predavača i sponzora, koji su zajedno ovaj događaj učinili vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmjenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke.
 
Više informacija poztražite na mrežnoj stranici Društva www.pr.org.rs.