Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

10. Konferencija HUOJ- a, Zagreb, 1. i 2. listopada 2009.

02.10.2009.

Deseta jubilarna konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću održala se 1. i 2. listopada 2009. u zagrebačkom hotelu Westin, a njom smo ujedno i obilježili 15. obljetnicu od osnutka HUOJ-a.

Konferencija je okupila oko 200 sudionika, a pokrila je niz aktualnih pitanja, od imidža u političkoj komunikaciji u svijetu i Hrvatskoj, istraživanja imidža političara do prikrivenog oglašavanja. Posebnu pažnju sudionika privukao je okrugli stol s hrvatskim predsjedničkim kandidatima.

Konferenciju je otvorio prigodan film povodom 10. konferencije i 15. obljetnice udruge, u kojem su nas osnivači, te bivši predsjednici i sadašnja predsjednica podsjetili na našu kratku ali bogatu povijest. Na 15 godina tijekom kojih smo se izborili za priznanje struke te stekli zavidan ugled u stručnim krugovima i u društvu općenito.

Zlatni sponzor konferencije bio je hotel The Westin Zagreb.

Srebrni sponzori bili su Croatia osiguranje i Agrokor.

Pokrovitelj konferencije bila je Zagrebačka županija.

Sponzori konferencije bili su: Bruketa & Žinić, Coca Cola, Dukat, Ericsson Nikola Tesla, Erste & Steiermärkische Bank, Grad Zagreb, HEP, JANAF, Pliva, Siemens Hrvatska, Turistička zajednica Grada Zagreba Veleposlanstvo Velike Britanije, Vipnet, Hauska i Partner, Media val, Premisa i Publicis Consultants I PR.

Medijski pokrovitelj bili su: EPH, Lider, Privredni vjesnik i Vecernji.hr

Fotografije s konferencije možete pogledati ovdje