Aktivnosti Udruge Grand PRix

Poziv na radionicu za prijavu projekata Grand PRix u Zagrebu

12.12.2016.

U utorak, 20. prosinca 2016. s početkom 16 sati, održat će se radionica o prijavi komunikacijskih projekata za godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću izraz su priznanja strukovne udruge za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, namijenjene stručnjacima za odnose s javnošću zaposlenima u tvrtkama, u javnome sektoru, u nevladinim udrugama i u agencijama za odnose s javnošću te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja.

Cilj dodjele nagrade je podizanje ugleda struke u široj javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, stalno preispitivanje i  unapređenje načela dobroga poslovanja i temeljnih vrijednosti članova HUOJ-a i poticanje članova na aktivno sudjelovanje u radu HUOJ-a.

Voditeljica radionice, Maja Gradišar Perotić predstavit će potencijalnim kandidatima kriterije ocjenjivanja i upute za ispunjavanje prijavnice.

Radionica se održava u prostorijama Hrvatske udruge za odnose s javnošću u Ilici 5 (Oktogon, V. stube). Prijave za radionicu predstavljanja projekta se zaprimaju na e-mail: info@huoj.hr