Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Prijave za HUOJ-evu konferenciju "Vrijeme PRomjena"

21.03.2016.

Prijave za 17. HUOJ-evu konferenciju
19. – 21. svibnja 2016., Novi Vinodolski  

Pozivamo vas na 17. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) pod nazivom „Vrijeme PRomjena“ koja će se ovoga puta održati u trajanju od tri dana od 19. do 21. svibnja 2016. u Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Kao i druge profesionalne usluge, i odnosi s javnošću suočavaju se s ubrzanim promjenama u okruženju, od podizanja standarda unutar struke, preko izgradnje ciljane reputacije kod ciljnih javnosti do promjena na EU tržištu, koje od svih sudionika traže nova znanja i nove prilagodbe.

Online obrazac za prijavu nalazi se OVDJE (klik na obrazac).

Program konferencije

Neki od predavača koje ćemo ugostiti ove godine su:

  • Boris Beker, direktor i suosnivač agencije za odnose s javnošću Chapter4 i predavač na Institutu novinarstva i komunikacija na Sveučilištu u Beču (University of Vienna’s Institute of Journalism and Communication),
  • Prof. Peggy Simčić Bronn, profesorica na Odjelu za komunikaciju i kulturu Norveške poslovne škole (BI Norwegian Business School's Department of Communication and Culture)
  • Dr. sc. Željko Jozić, ravnatelj Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje, honorarni suradnik na Hrvatskoj televiziji u Službi za jezik i govor
  • Béla Dajka, voditelj korporativnih komunikacija u Općoj upravi za komunikacije Europske komisije. Član Europskog udruženja komunikacijskih direktora (EACD)
  • Philip Young viši je predavač Odnosa s javnošću na Sveučilištu u Birminghamu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bio je voditelj multi-disciplinarnog tima na Sveučilištu Lund u Švedskoj na trogodišnjem projektu NEMO: Novi mediji i Moderna demokracija.
  • Jeffery McMillan direktor je komunikacija PwC-a za srednju i istočnu Europu sa sjedištem u Varšavi. Nadgleda vanjske i unutarnje komunikacije za PwC s više od 9.000 zaposlenika.

Program će, kao i svake godine, sadržavati i panel rasprave koje će se baviti granicama slobode u javnom govoru, načinima komuniciranja europske kulture, poslovanjem agencija za odnose s javnošću u regiji i drugim struci zanimljivim temama.

Kao i prijašnjih godina pripremili smo i radionice koje će se baviti praktičnim znanjima o poznavanju novih tehnologija i medija, copywritingom, etikom u odnosima s javnošću, kreiranjem kvalitetne online kampanje na društvenim mrežama te profesionalnim lobiranjem i drugim.

Cijene kotizacije:

  • član HUOJ-a: 1.499,00 kn + PDV
  • član HURA-e: 1.699,00 + PDV
  • nisam član HUOJ-a: 1.899,00 kn + PDV
  • student: 199,00 kn + PDV

Cijena kotizacije uključuje ručak za 2 konferencijska dana.

Za sve sudionike Konferencije osigurali smo i povoljnije cijene smještaja u Novi Spa Hotels & Resortu, koji možete rezervirati putem e-maila na adresu maja.domic@hoteli-novi.hr.

Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni molimo Vas da odaberete željeni datum dolaska i odlaska, te pri rezervaciji upišete Kôd HUOJ16. Molimo Vas da smještaj rezervirate što prije.

Za više informacija dostupni smo na info@huoj.hr.

Vidimo se u Novom!