Aktivnosti Udruge Grand PRix

Nagrada Grand PRix za razvoj struke

22.01.2016.

Grand PRix za razvoj struke dodjeljuje se osobi za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te za poseban doprinos razvoju struke. Kandidate za nagradu predlaže i bira žiri.

Grand PRix za razvoj struke  prvi puta je dodijeljen 2007. godine. Eduard Osredečki, Mihovil Bogoslav Matković i Amelija Tomašević primili su ovu nagradu za značajan doprinos razvoju struke na našim prostorima u njegovim počecima. Potaknuli su utemeljenje Hrvatske udruge za odnose s javnošću i od nje stvarali respektabilnu udrugu.

Narednih godina nagrada je dodijeljena: Vlatki Škorić, voditeljici korporativnih komunikacija Hrvatskih željeznica, mr. Kristini Laco iz agencije Premisa i doc. dr. sc. Boži Skoki s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Nagradu su 2013. godine dobile prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i doc. dr. sc. Meri Maretić.

Posebnu nagradu za razvoj struke 2014. godine je dobila Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti tvrtke Ericsson Nikola Tesla.

Daria Mateljak, direktorica konzultantske agencije Hauska & Partner, dobitnica je nagrade za razvoj struke 2015. godine.