Vijesti

Carpe Diem u UNICEF-u

14.12.2015. HUOJ

Pozivamo vas na šesti ovogodišnji Carpe Diem, koji će se održati u petak, 18. prosinca 2015. godine u 15 sati u Uredu UNICEF-a u Hrvatskoj, Radnička cesta 41, 2. kat, Zagreb.

UNICEF (Fond Ujedinjenih naroda za djecu) vodeća je svjetska organizacija koja se brine o djeci, njihovim pravima i potrebama. UNICEF djeluje u više od 190 zemalja, u kojima pomaže djeci da prežive i izgrade svoje potencijale od ranoga djetinjstva do adolescencije. Njegova je temeljna zadaća da na temelju Konvencije Ujedinjenih naroda o pravima djeteta i  u suradnji s vladama i civilnim sektorom pomaže u promicanju, zaštiti i ostvarivanju prava djece.

O tome kako odnosi s javnošću mogu potaknuti društvene promjene u korist najranjivije djece iz perspektive UNICEF-a, govorit će nam domaćini Valentina Otmačić, predstojnica Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj, Lidija Gamulin, voditeljica za suradnju s korporacijskim i javnim sektorom te Gorana Dojčinović i Marin Ilej iz UNICEF-ovih komunikacija.

Molimo da svoj dolazak najavite najkasnije do srijede, 16. prosinca 2015. godine na adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).