Baza znanja Stručni skupovi

#KAKTUS2015 - IDEJE KOJE OPSTAJU!

01.09.2015. HUOJ
Marketing mreža 29. listopada organizira prvi nacionalni „Festival integrisanih komunikacija – KAKTUS 2015.“, a članovima HUOJ-a osigurali su 10% popusta na cijene kotizacije.
 
Festival pod sloganom „Ideje koje opstaju“ ponudit će bogat i zanimljiv program sastavljen iz predavanja i radionica vodećih stručnjaka iz Europe i svijeta kao što su Abraham Abbi Asefaw i Zlatko Corluka, osnivače Pop Up agencije iz Londona, Jacob Kobi Gamliel, osnivač najveće digitalne agencije u Izraelu iSOCIA, Luca Gatti, Brand Operation Integration Manager za EMEA regiju u kompaniji Procter & Gamble i Mike Brandt, osnivač danske agencije Urge i inovativnog pristupa u oglašavanju – Advertisingawesomeness.
 
Pored njih, sudionici festivala imat će priliku čuti i iskustva Marijane Prpić, direktorice u kompaniji Google, Svetlane Stavreve, direktorice marketinga i komunikacija u kompaniji IBM za Jugoistočnu Evropu, kao i  Matije Vujovića i Vladimira Grčića iz jedne od najnagrađivanijih agencija u Evropi Kitchen Prague.
 
Večernji program festivala obilježit će dodjela nagrada najboljima u struci. Nagrade se dodjeljuju u 13 kategorija organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrirane kampanje u protekloj godini. O tome tko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine 25 uglednih profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regije.
 
"Tržište marketinških komunikacija u Srbiji i kreativni radovi koji iz njega godinama proizlaze, zaista i konačno zaslužuju kvalitetan kreativni festival. KAKTUS je nastao da bi inspirirao domaću kreativnu industriju da u budućnosti na što bolji i originalniji način stvara nove ideje - ideje koje opstaju", rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala Marketing mreža i podsjetila da prijavljivanje na natječaj za KAKTUS nagrade traje do 20. rujna.
 
Prijave za sudjelovanje otvorene su do 16. listopada, a više informacija potražite na stranici www.kaktus.rs.