Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Prijave za PR 2020 radionice

03.09.2013. HUOJ

Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na praktičnim radionicama koje će se održati na 14. konferenciji HUOJ-a. Prijave započinju 3. rujna 2013. i traju do popunjenja slobodnih mjesta.

Svima onima koji su prijavili sudjelovanje na konferenciji i podmirili troškove kotizacije na raspolaganju su četiri atraktivne radionice, od kojih je prva besplatna (tj. uključena u cijenu kotizacije), dok se prijava svake sljedeće radionice dodatno naplaćuje. Cijena prijave dodatne radionice iznosi simboličnih 150,00 kn + PDV te se podmiruje unaprijed, plaćanjem izdanog računa. Stoga sve zainteresirane za prijavu dodatnih radionica molimo da u svojoj prijavi, uz naziv radionice na koju se prijavljuju, istaknu i podatke za izdavanje računa (naziv platitelja, OIB, adresa).

Svoje sudjelovanje na radionicama prijavite na prijava@huoj.hr

Popis radionica i kapacitet sudionika (klikom na linku pogledajte najavu radionica):

PR 2020 radionice vam pružaju jedinstvenu priliku učenja od istaknutih domaćih stručnjaka, koji će u malim grupama na interaktivan i uzbudljiv način obraditi aktualna pitanja iz područja odnosa s javnošću.

Požurite i prijavite svoje sudjelovanje na željenoj radionici, a ukoliko se još niste prijavili za sudjelovanje na Konferenciji možete to učiniti putem Facebook aplikacije ili HUOJ weba. Program preuzmite ovdje.

Vidimo se na PR 2020 u Opatiji!