Vijesti

[Dalmatinska podružnica] Poziv na predavanje o važnosti društvenih mreža u OSJ

18.04.2013. HUOJ

U organizaciji Dalmatinske podružnice HUOJ-a i projekta PITAGORA, sufinanciranog od strane EU (Instrument for Pre-Accession Assistance - IPA), u srijedu, 24. travnja 2013., OSJ i medija konzultant Robert Gelo održat će predavanje o važnosti društvenih mreža u odnosima s javnostima, u splitskom hotelu Park, Hatzeov perivoj 3.

Predavač će dati pregled najvažnijih društvenih mreža u Hrvatskoj (Facebook, Google Plus/YouTube, LinkedIn, Twitter, Flickr, Instagram, Foursquare) i po čemu se razlikuju, a govorit će i o pravoj pozadini društvenih mreža / tko iza njih stoji, tko ih financira, zbog čega postoje te koliko će ovakve društvene mreže uopće trajati (usporedba s drugim fenomenima poput dot.com booma i njegova kraha) i što slijedi nakon društvenih mreža; potpuna integracija svih platformi ili nešto drugo.

Bit će riječi i o društvenim mrežama i odnosima s javnostima (koje mreže za koje javnosti, kako, zašto) i to društvene mreže i odnosi s medijima: Facebook, Twitter i Flickr, kao i društvene mreže i prodaja - što klijenti očekuju od društvenih mreža te koliko se daleko može ići s obećanjima / postoji li razlika između OSJ-a i marketinga ili su oni već stopljeni u jednu platformu/ .

Raspored predavanja:

  • 9 - 9.30           registracija sudionika
  • 9.30 - 11.00   predavanje (uključujući Q&A)
  • 11.00              druženje uz kavu

Za HUOJ članove iz Zadarske i Šibensko-kninske županije organiziramo prijevoz minibusom te svi zainteresirani za sudjelovanje mogu kontaktirati tajnicu Dalmatinske podružnice Anu Gojanović Rakić na ana.gojanovic@sibenik.hr