Baza znanja Stručni skupovi

Druga PR Arena International u Sarajevu 20. i 21. travnja 2013.

04.03.2013. HUOJ

Druga PR ARENA International - edukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću održat će se u Sarajevu 20. i 21. travnja 2013. Nakon što je u studenome prošle godine više od 300 sudionika imalo priliku za edukaciju, razmjenu kontakata i druženje, Sarajevo je ponovo u iščekivanju studenata iz osam država regije.

Eminentni stručnjaci iz područja odnosa s javnošću, marketinga i medija govorit će o temama: Iskustvo novinara o vjerodostojnosti društvenih mreža, organizacija velikih evenata, bitnost praćenja medijskih objava i mnogim drugim. Pored predavanja bit će održana i panel diskusija u okviru koje će se govoriti o komunikaciji vlada sa svojim građanima.

Studenti iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije ali i Albanije dobit će mogućnost za razmjenu iskustva i kontakte koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera. Cilj konferencije je doprinos struci kroz edukaciju mladih kadrova, njihovo zbližavanje i poticaj na suradnju, a sudionici će dobiti i certifikate kojima mogu popuniti svoj CV.

Inovacija na ovogodišnjoj Konferenciji je PR ARENA Generator koji smo i najavili u studenome prošle godine. Cilj je da studentima omogućimo praksu u kompanijama i institucijama kako bi svoja znanja i vještine dodatno usavršili kroz praktičnu primjenu. Iznimno smo sretni i ponosni što za partnera ovog programa imamo vodeći bosanskohercegovački portal za zapošljavanje – Posao.ba. Preporuka studentima je da ovogodišnju PR ARENA International vide kao šansu za međusobno povezivanje i otvorenu komunikaciju s predavačima od kojih će dobiti korisne i praktične savjete za svoj budući poslovni angažman“, riječi su predsjednika Organizacijskog odbora i direktora Apriori komunikacija, gospodina Igora Kraišnika.

Kotizacija za drugu PR ARENA International iznosi 35 KM u koju je uključen i ručak za studente.

Više informacija može se pronaći na web stranici www.prarena.ba te na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational i Twitter profilu https://twitter.com/PR_Arena.