Arhiva iz starijih godina 2006

5. Kako uspješno prezentirati ideje menadžmentu - Tanja Pureta, prof. psihologije - 27. studenoga 2006.

25.10.2006.

Naslov: Kako uspješno prezentirati ideje menadžmentu

 

Predavač: Tanja Pureta, prof. psihologije

 

Datum: 27. studenoga 2006.

 

Mjesto: Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb

 

Cijena: 610 kn  (500 kn + PDV)  a za studente 305 kn (250 kn + PDV)

 

Uvod o temi predavanja

     Uspješan PR stručnjak ne samo da treba znati komunicirati s predstavnicima medija i općenito predstavnicima vanjskih javnosti, već u prvom redu treba znati prezentirati svoje ideje menadžmentu organizacije za koju radi, kako bi od njih dobio svu potrebnu potporu (materijalnu, moralnu, ...). U PR-u je jedan od najvažnijih zadataka definirati zajedno s menadžmentom poruke koje organizacija želi slati o sebi, te ih artikulirati prema zakonima struke. Sukladno staroj uzrečicu da „nitko nije prorok u svome selu“ utjecati na menadžment organizacije u kojoj radi jedan je od najzahtjevnijih zadataka PR stručnjaka.

Radionica obrađuje ili na radionici se usvajaju

 

-          kako pripremiti prezentaciju za menadžment koja će dovesti do željenih rezultata

o         kako analizirati ciljnu skupinu - menadžment

o         kako prikupiti potrebne informacije

o         kako informacije pretočiti u suvislu prezentaciju (uvod, sredina, zaključak)

-          kako održati uvjerljivu prezentaciju i ostvariti zadane ciljeve

 

Metodologija

Radionica je sastavljena od teorijskog i praktičnog dijela, odnosno od predavanja, vježbi i prezentacije slučajeva iz prakse. Predviđena je visoka razina interaktivnosti polaznika na radionici.

 

Radionica je namijenjena:

Svima kojima je važno ostvariti pozitivan utjecaj na menadžment organizacije

 

Trajanje:   - 4 školska sata - 2 sata predavanje - pauza- 2 sata vježbi

 

O predavaču:

Tanja Pureta - profesorica psihologije, specijalizantica iz Organizacijske psihologije na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, certificirani NLP trener i HNLP coach (individualno savjetovanje) kod Neuro-Energetics Institute, Lancaster, PA, USA, 10 godišnje radno iskustvo u dvije renomirane međunarodne tvrtke: Pliva d.d., kao Marketinški specijalist, i IBM Hrvatska d.o.o., kao Menadžer za marketing i komunikacije, nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga pohađanih u zemlji i inozemstvu (područja psihologije, organizacije, menadžmenta i marketinga). Već više od 4 godine vlasnica je i direktorica tvrtke "Ramiro", koja se bavi davanjem konzultantskih usluga na području organizacijske psihologije (odabir kadrova, usavršavanje poslovnih vještina, savjetovanje u unapređenju uspješnosti poslovanja organizacije, teambuilding, procjena menadžmenta, individualno savjetovanje i usavršavanje).