Baza znanja Stručni skupovi

Blogomanija 2013 na Kopaoniku

12.11.2013. HUOJ

Blogomanija 2013, koja se održava na Kopaoniku u Srbiji od 28. studenoga do 1. prosinca 2013., okupit će predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija iz regije, predstavnike kompanija koje svoju nazočnost grade i na internetu, vlasnike medija, portala i web stranica, programerske i dizajnerske tvrtke, kao i IT profesionalce i ljude sličnih zanimanja, ali i veliki broj mladih koji razmišljaju o karijeri u upravo ovim djelatnostima.

U prvih sedam dana za sudjelovanje na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i internetu prijavilo se više od 350 osoba! 

Pozitivna iskustva sa prošlogodišnje Blogomanije motiviraju ali i obvezuju organizatore te je ove godine predviđeno više od 40 sati vrhunskog programa koji će sudionicima pokazati kakvo je aktualno stanje tržišta zemalja u regiji. Veliku pozornost će svakako privući mišljenja ljudi iz najvećih agencija kao i predstavnika najvećih klijenata.
 
Konferenciju će predavanjem otvoriti Dave Trott, predsjednik agencije "The Gate London", dobitnik nekoliko prestižnih nagrada, između ostalih i D&AD President's Award 2004. godine. Osnivač nekoliko agencija, među kojima i GGT-a, koju je Ad Age 2011. godine proglasio najkreativnijom na svijetu!
 
Aktualne informacije i razmjena mišljenja IT i internet stručnjaka nisu jedino što će od Kopaonika napraviti "silicijsku planinu" koncem studenoga. Netko će se pronaći na predavanjima o aktualnim trendovima u dizajnu web stranica i mobilnih aplikacija, a netko na panelu koji demistificira dobre oglasne kampanje na najpoznatijim oglasnim mrežama. Na Blogomaniji će se tragati i za odgovorima zašto različito reagiramo na različite sadržaje i što je to što nam je svima slično? Kako tumačiti statistiku i analitiku web stranica? Kako zaštititi svoj rad? Zašto neki sadržaji postaju viralni i kako to zapravo funkcionira?

Posebni dio programa posvećen je "kraljevima sadržaja" koji će sa sudionicima podijeliti svoja razmišljanja, objasniti svoj kreativni proces i prisjetiti se zanimljivih trenutaka u karijerama. Osim nekoliko gošći na velikoj sceni, cijeli jedan dan bit će posvećen damama i temama koje su njima zanimljivije, u posebnoj prostoriji za radionice. Tu će biti mjesta za Lifestyle teme, do it yourself, fashion, food i druge zanimljive projekte.
 
Predviđene su i brojne aktivnosti za sve posjetitelje koji se budu željeli malo razmrdati, pa će tako na Blogomaniji '13 biti održan i turnir u košarci, satovi joge i zumbe, a bit će i raznih drugih aktivnosti.
 
Ako ste bili na Tvitomaniji onda već znate: kotizacije nema, a plaćate samo smještaj i prijevoz. I ovog puta Terra Travel omogućava prijevoz kombijima do konferencije te je cijena povratne vožnje iz Beograda 40 EUR. A svi koji dolaze iz drugih gradova regije kroz koje Terra Travel vozi (Beč, Budimpešta, Zagreb, Rijeka, Ljubljana, Maribor i drugi), će na vožnje do Beograda imati pravo na 10% popusta te je cijena povratne karte Zagreb-Kopaonik-Zagreb 94 EUR. Dodatne informacije potražite na www.blogomanija.me

Ako se već niste spakirali, razmislite još jednom, jer Blogomanija je i idealan kratki predah osvježenja koji vam upravo nedostaje za pobjednički kraj i ove poslovne godine!