Baza znanja Stručni skupovi

Produljen rok za pretprijavne cijene za PRO.PR konferenciju!

15.01.2014. HUOJ

Dvanaestu po redu PRO.PR konferenciju od 26. do 29. ožujka 2014. godine ugostit će Sarajevo, grad u kojem se preklapaju istok i zapad i koji ove godine obilježava 30. obljetnicu od održavanja nezaboravnih Zimskih olimpijskih igara.

Kako biste i ove godine ostali u dodiru s najnovijim trendovima iz svijeta komunikacijskog menadžmenta, organizacijski odbor PRO.PR konferencije pripremio je bogati trodnevni edukacijski program u okviru koga će ugledni svjetski i regionalni stručnjaci s vama podijeliti svoja bogata radna iskustva i primjere iz prakse, ali vas i upoznati s najnovijim metodama uspješnog komuniciranja.

U Sarajevu vas očekuju predavanja 13 renomiranih stručnjaka te tri panel diskusije na kojima će sudjelovati predstavnici državnih tijela, privatnih kompanija, medija i nevladinih organizacija. Po dobrom starom običaju, sukladno našem motu Povezivanja u pokretu, program PRO.PR konferencije i ove godine omogućava i sudjelovanje u popratnim sadržajima, poput sudjelovanja na svečanosti dodjele priznanja PRO.PR Awards, koje će se održati 28. ožujka 2014. godine.

Prijavite se za PRO.PR konferenciju do 18.01.2014. te po jedinstvenoj pretprijavnoj cijeni od 525,00 EUR + PDV sudjelujte na prvoj međunarodnoj konferenciji za odnose s javnošću u Jugoistočnoj Europi!

Ukoliko se prijavite za PRO.PR konferenciju u periodu od 18.01. do 15.02., cijena kotizacije iznosi 555,00 EUR + PDV, odnosno 595,00 EUR + PDV, ukoliko se prijavite poslije 15.02.2014.

U cijenu je uključen i hotelski smještaj (puni pansion) u Olimpijskom hotelu Holiday Inn.

Više informacija na www.pro-pr.com