Baza znanja Stručni skupovi

Prestižna međunarodna nagrada Communications for Future (C4F) dodijelit će se u ožujku u Davosu

24.12.2013. HUOJ

Priznavanje najkreativnijih i najprogresivnijih svjetskih komunikatora postala je svojevrsna tradicija Svjetskog komunikacijskog foruma u Davosu (WCF). Kao platforma usmjerena prema razvoju odnosa s javnošću, WCF će i iduće godine u ožujku dodijeliti prestižan C4F Davos Award, priznanja za izvanredni doprinos komunikacijskoj industriji širom svijeta. Nominacije za 2014. su započele, a nagrada će se dodijeliti u šest kategorija.

Titan of the Future dodjeljuje se komunikacijskim liderima koji su svojom predanošću i etičkim pristupom odigrali ključnu ulogu u oblikovanju budućih standarda industrije. Image of the Future dodjeljuje se za doprinos razvoju vizualnih komunikacija. Najutjecajniji izvori informacija koji u stopu prate današnji digitalni napredak dobiti će nagradu u kategoriji Media of the Future, dok će komunikatori sa iznimnim kreativnim vještinama i originalnim idejama imati priliku osvojiti nagradu u kategoriji Idea of the future.

Glavna nagrada, Grand Davos Award, dodjeljuje se istaknutim javnim osobama u komunikacijskoj branši koji su svojih izvanrednim doprinosom zadužili industriju odnosa s javnošću.

Prošlogodišnji dobitnici C4F Davos Award za 2013. po kategorijama su:

  • Gianni Catalfamo, Pleon-Italy’s Chairman, Web 2.0 evangelist for Pleon Europe – Titan of the Future
  • Alfred Koblinger, CEO of BBDO Holding – Image of the Future
  • Jason Ng, blogger, Twitter activist, COO of geekpark.net, Twittalk.net founder – Media of the Future
  • Anne Villemoes, Head of Communications for Danish Crown – Relations of the Future
  • Evgeny Kuznetsov, Director Development and Communications, RVC (OJSC) – Idea of the Future
  • Dr. Leandro Herrero, CEO of Chalfont Project Ltd., Managing Partner of “Viral Change” (UK), author of the two bestsellers “Viral Change” and “Homo Imitans” – Grand Davos Award

Nominirani se odabiru isključivo putem prijedloga predstavnika Upravnih odbora partnerskih udruga za aktualnu godinu, ili sukladno prijedlogu članova Međunarodnog odbora. Međunarodni odbor za koordinaciju odabire jednoglasno pobjednike za svaku od kategorija. Detalji prijave, kao i informacije o dobitnicima C4F Davos Award 2013, dostupne su na službenoj stranici: www.forumdavos.com/awards.

__________________________________________________________________________________

Facebook: www.facebook.com/WorldCommForumDavos

Twitter: www.twitter.com/WorldCommForum

YouTube: www.youtube.com/forumdavoscom

Za detalje oko registracije posjetite: www.forumdavos.com/registration

Članovi HUOJ-a ostvaruju 15 % popusta na dvodnevnu, odnosno 10 % popusta na jednodnevnu kotizaciju za WCF Davos.