Baza znanja Stručni skupovi

Predavanje Anne Bernays 7. svibnja 2014. u Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment

05.05.2014. HUOJ

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment ovog će tjedna obilježiti prvu godinu djelovanja. Prvo u nizu događanja za studente, profesore, suradnike i ostale zainteresirane bit će svečano predavanje renomirane profesorice Anne Bernays, američke spisateljice i predavačice sa Sveučilišta Harvard (Boston, SAD).

Predavanje Anne Bernays održat će se u srijedu, 7. svibnja 2014. na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment, Ratkajev prolaz 8, s početkom u 17 sati.

Predavanje će se održati u sklopu Bernays Masterclass serije tematskih predavanja na kojima Bernays jednom mjesečno ugošćuje vodeće komunikacijske stručnjake, političare i gospodarstvenike.

O predavačici i predavanju:
Anne Bernays je istaknuta profesorica na harvardskoj Nieman Foundation for Journalism, kći Edwarda Bernaysa, jednog od najistaknutijih svjetskih teoretičara i praktičara odnosa s javnošću kojeg se ujedno smatra „ocem odnosa s javnošću“. Svečanim predavanjem Bernays će prezentirati zanimljive detalje iz života njenog oca, osvrnuti se na njegov rad i ostavštinu, prezentirati vlastiti dugogodišnji doprinos razvoju novinarstva te prenijeti današnju praksu i razvoj visokoškolskog obrazovanja na području medija, novinarstva i odnosa s javnošću u SAD-u.

Ovom prilikom pozivamo Vas na edukativno i intrigantno predavanje te se radujemo Vašem dolasku!