Baza znanja Stručni skupovi

Prag domaćin prve europske sjednice Svjetskog komunikacijskog foruma

10.07.2013. HUOJ

Svjetski komunikacijski forum (WCF) „Communication on Top“ koji se tradicionalno svake godine održava u švicarskom Davosu, dobiva ove godine po prvi puta i svoje regionalno izdanje.

Češka prijestolnica biti će domaćin prve regionalne sjednice koja će se održati 4. listopada 2013. pod nazivom - Communications Professionals 3.0 – Promjene i izazovi industrije OSJ u današnjem svijetu ubrzanih promjena.

Posjetitelje očekuju interaktivne rasprave, nove spoznaje i izvanredni predavači na čelu sa svjetski priznatim stručnjakom za OSJ Paulom Holmesom, utemeljiteljem The Holmes Reporta i SABRE nagrada. Dr. Leandro Herrero, autor bestselera „Viral Change“, James Gillies, voditelj komunikacija u CERN-u te Andre Manning, potpredsjednik korporativnih komunikacija u Royal Phillips Electronicsu, samo su neki od vrhunskih stručnjaka koji će prisutnima otkriti ključne trendove u korporativnim komunikacijama današnjice.

Zašto Prag?

Kao jedno od središta europske kulture, Prag svojim posjetiteljima nudi jedinstveni ugođaj, ali i odličan temelj za suradnju između predstavnika korporativnih komunikacija i vodećih agencijskih stručnjaka.

Europska sjednica Svjetskog komunikacijskog foruma koji će se održati u listopadu ove godine iznimna je prilika za poticanje suradnje i razmjene onog najboljeg što nudi europsko komunikacijsko tržište, ali i korak naprijed prema razvijanju snažnijeg i konkurentnijeg EU tržišta općenito.

Svi članovi HUOJ-a imaju 10 % popusta na cjelokupnu cijenu kotizacije za WCF Prague!

Za više informacija provjerite na: http://www.forumdavos.com/reg_registration/2