Baza znanja Stručni skupovi

Međunarodna znanstvena konferencija OFEL 2016 u Dubrovniku

20.11.2015. HUOJ

Nakon organizacije vrlo uspješne međunarodne znanstvene konferencije Communication Management Forum 2015 Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment nastavlja sa znanstvenim aktivnostima i to kao suorganizator međunarodne konferencije OFEL 2016. Konferencija će se održati 15. i 16. travnja 2016. na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku. Tema konferencije je „New Governance for Value Creation: Towards Stakeholding and Participation“.

OFEL konferencija međunarodna je znanstvena konferencija koja okuplja znanstvenike i profesionalce iz područja ekonomije i menadžmenta, a od ove će im se godine pridružiti i stručnjaci iz područja odnosa s javnošću i komunikacijskog menadžmenta. Upravo zahvaljujući ovom partnerstvu, u program konferencije uvedena je posebna sesija „Komunikacije“ koja podrazumijeva teme poput komunikacijskog menadžmenta, korporativnog komuniciranja, kriznog i strateškog komuniciranja, organizacijske kulture i imidža, ali i uloge društvenih medija u organizacijama.

Ključni govornik konferencije bit će prof. dr. sc. Alessandro Zattoni sa Slobodnog međunarodnog sveučilišta društvenih znanosti Guido Carli (tal. LUISS – Libera Università Internazionale degli Studi Sociali Guido Carli) koji će govoriti na temu „Korporativno upravljanje: poticanje učinkovitog stvaranja vrijednosti i promicanje pravedne distribucije vrijednosti“ (eng. „Corporate governance: to incentive efficient value creation and to promote fair value distribution“). Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti se putem službene stranice te poslati sažetak rada najkasnije do 22. studenoga 2015. godine.

Cjeloviti radovi s konferencije bit će objavljeni u zborniku radova, dok će odabrani radovi biti objavljeni u znanstvenom časopisu European Journal of Economics and Management.

Sve dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranici konferencije.