Baza znanja Stručni skupovi

„Komunikacija, demokracija i digitalne tehnologije" - Rovinj, 2 - 3. listopada 2015.

16.12.2014. Suzana Jovanović

„Komunikacija, demokracija i digitalne tehnologije“ naziv je konferencije koja se održava od 2. do 3. listopada 2015. u Rovinju. Organizator je odbor Međunarodnog udruženja političkih znanosti (IPSA) koji čini IPSA RC10 (elektronička demokracija), RC22 (politička komunikacija) i RC34 (kvaliteta demokracije), a konferencija će se održati u suradnji s Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Tema su političke znanosti, koje postavljaju pitanja od važnog značaja za dobrobit demokracije na globalnoj razini. Na konferenciji su dobrodošli svi radovi koji pridonose teorijski i empirijski na područjima demokracije. Radovi bi trebali sadržavati koncept demokracije (političke participacije, angažman i promišljanja) uz doprinos teoriji i praksi digitalne političke komunikacije. Prijave radova su moguće do 20. siječnja 2015. putem e-mail adrese ipsa2015@fpzg.hr, dok će obavijesti o prihvaćenim radovima biti poslane do 1. ožujka 2015. godine.

Cjenik kotizacija:
Standardna naknada 120,00 €
Studentska naknada 80,00 €

Kotizacije uključuju sudjelovanje, konferencijske pakete, pauze za kavu i dobrodošlicu na događaj.

Više o konferenciji, sadržaju i načinu prijave, pročitajte na poveznici: www.fpzg.unizg.hr/en/ipsa_conference_croatia_2015