Baza znanja Stručni skupovi
U Zagrebu će se održati ugledna međunarodna konferencija IMRA 2013.

IMRA 2013 - Menadžment u globalnome povezanom svijetu

13.05.2013. HUOJ


Ugledna međunarodna konferencija, IMRA 2013. “Menadžment u globalnome povezanom svijetu“, održat će se 16. i 17. svibnja u zagrebačkom hotelu Westin, u organizaciji  Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) i znanstveno-istraživačke organizacije International Management Research Academy (IMRA) iz Londona. Na konferenciji se očekuje više od 60 uglednika iz akademskog i poslovnog svijeta, iz više od 35 zemalja svijeta.

Cilj konferencije je osigurati razmjenu znanja i iskustava te sudionike upoznati s najnovijim dostignućima iz područja ekonomije i menadžmenta na globalnom tržištu, kako bi bili u mogućnosti primijeniti principe strateškog upravljanja u globalno povezanoj ekonomiji.

Teme izlaganja i panela na konferenciji IMRA 2013. obuhvatit će brojne znanstvene discipline i sagledati ih u globalnom kontekstu: financije i računovodstvo, marketing i brandiranje, korporativne komunikacije i identitet, poduzetništvo te organizacijsko ponašanje. Također, program konferencije usredotočen je na discipline menadžmenta, uključujući i međunarodni menadžment, strateški menadžment, menadžment ljudskih potencijala te krizni menadžment.

Zagreb je odabran za domaćina ove važne konferencije, nakon veoma uspješne prošlogodišnje konferencije u Londonu, a prethodi New Yorku, u kojem će se održati IMRA 2014. Prilika za organizaciju konferencije pored svjetskih metropola pokazuje kako su Hrvatska i njen glavni grad prepoznati kao kvalitetna akademska i poslovna destinacija.

Dodatne informacije i materijali o konferenciji IMRA 2013 mogu se pronaći na sljedećim poveznicama:

RIT/ACMT IMRA 2013 - http://www.acmt.hr/imra/

IMRA web stranica - http://www.imraweb.org/