Baza znanja Stručni skupovi
U sklopu simpozija Mediji na drukčiji način panel rasprava "Trendovi, perspektive i transformacija medijskog tržišta“

5. simpozij Mediji na drukčiji način - 9. svibnja 2013.

30.04.2013. HUOJ

5. simpozij Mediji na drukčiji način u organizaciji Udruge studenata komunikologije i novinarstva „Komuna“ na Hrvatskim studijima održat će se 9. svibnja 2013. u dvorani Zagreb na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Predavanja će održati doc. dr. sc. Hajrudin Hromadžić  vanjski suradnik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te Sveučilištu u Rijeci, doc. dr. sc. Mato Brautović s Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku i dr. Ksenija Žlof, direktorica odjela za odnose s javnošću Croatia Airlinesa.

Program simpozija završit će zanimljivom panel raspravom na temu novih medijskih zanimanja pod naslovom "Trendovi, perspektive i transformacija medijskog tržišta“. U panel raspravi sudjelovat će doc. dr. sc. Domagoj Bebić, profesor iz kolegija Online novinarstvo i Cyberpolitika na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, Nebojša Grbačić, suosnivač Woohoo.hr platforme za promociju handmade kulture i magazina do!ts, Saša Fišter suosnivač ZIMO digital-a i Davor Runje, jedan od osnivača tvrtke Drap d.o.o. – prve tvrtke u Hrvatskoj specijalizirane za izradu aplikacija i igrica na Facebooku.

U sklopu simpozija je kao i svake godine organiziran natječaj za najbolji likovni uradak, fotografiju i esej, a prijave su još uvijek u tijeku. Istekom natječaja sve pristigle fotografije, likovne uratke i studentske eseje pažljivo će razmotriti i vrednovati stučno povjerenstvo. Rok za prijavu je 4. svibnja 2013. godine, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici Mediji na drukčiji način kao i Facebook eventu. Autore najbolje fotografije, likovnog uratka i studentskog eseja organizatori će bogato nagraditi, predstaviti na ovogodišnjem Simpoziju te njihove uratke objaviti u časopisu Oprez!. Najbolje fotografije i likovne uratke koji će ući u uži krug također će se izložiti u predvorju knjižnice Hrvatskih studija. Više informacija o prijavi možete pronaći na Facebook eventu natječaja.
Zato – fotoaparate, kistove i olovke u ruke i prikažite vaš pogled na društvene mreže!