Baza znanja Stručni skupovi

21. međunarodni simpozij o odnosima s javnošću - BledCom, 4. i 5. srpnja 2014.

Na Bledu će se 4. i 5. srpnja održati 21. međunarodni simpozij o odnosima s javnošću - BledCom 2014, na kojemu će kao predavači nastupiti brojni istaknuti međunarodni stručnjaci.

Iz Velike Britanije dolazi predsjednik Britanske udruge za odnose (CIPR) i europski direktor za digitalno komuniciranje i društvene medije iz agencije Ketchum Stephen Waddington, dok iz Njemačke dolaze Direktor komunikacija grupe Allianz SE Emilio Galli Zugaro te Voditelj odjela za digitalno komuniciranje njemačkog ministarstva vanjskih poslova Vito Cecere. Iz SAD stiže istraživač interneta Sorin Matei, zatim Timothy Coombs koji će govoriti o kriznome komuniciranju, Don Stacks koji će izlagati na temu istraživanja učinaka komuniciranja, Shannon Bowen će se dotaknuti etičkih pitanja, a Krishnamurthy Sriramesh će govoriti o međunarodnim odnosima s javnošću.

Ovogodišnji govornici dolaze iz Australije, Austrije, Danske, Estonije, Francuske, Hong Konga, Latvije, Kirgistana, Malezije, Hrvatske, Italije, Izraela, Južnoafričke Republike, Kanade, Njemačke, Novog Zelanda, Nizozemske, Portugala, Rumunjske, SAD-a, Slovenije, Švedske, Švicarske, Španjolske, Turske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Velike Britanije.

Program je objavljen, a prijaviti se možete na sljedećem linku www.bledcom.com/symposium/program.

Najbolje od svjetske teorije i prakse u odnosima s javnošću očekuje Vas u Bledu!