Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Redovne prijave za 15. konferenciju HUOJ-a "Reputacija - S druge strane zrcala"

01.04.2014. HUOJ

Drage kolegice i kolege,

prijave za 15. konferenciju HUOJ-a, koja će se održati 29. i 30. svibnja 2014. u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji, po punoj cijeni kotizacija kreću od 1. travnja 2014., a završni dan za primanje prijava je nedjelja, 25. svibnja 2014.

Regularna cijena kotizacije za članove HUOJ-a iznosi 1.399,00 kn + PDV.
Iznos kotizacije za studente je 199,00 kn + PDV, za članove HURA-e 1599,00 kn + PDV te za osobe koje nisu članovi HUOJ-a 1799,00 kn + PDV. Cijena kotizacije uključuje i ručak za 2 konferencijska dana.

Prijaviti se možete ispunjavanjm web obrasca ili putem Facebook aplikacije.

I ove godine ugostit ćemo strane predavače, a to su Leo Hauska (CEO Hauska & Partner), Bruce Stuart (MCIPR), Kristen Liehr Gobbers (Direktorica ReputationInc London) te Amanda Succi (dopredsjednica talijanske nacionalne udruge za OSJ, FERPI te direktorica agencija AJS Connection). Organizirat ćemo 4 stručne radionice te 4 panel diskusije. Potpuni program Konferencije preuzmite ovdje.

Je li reputacija ključna za uspjeh? Je li prepoznat značaj i potencijal komunikacijske strategije u suvremenom poslovanju kompanija? Zašto je javni dijalog u Hrvatskoj tek formalnost? Što čini dobrog glasnogovornika, a što dobrog novinara?
Samo su neka od pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti na konferenciji „Reputacija - S druge strane zrcala“.

Poznato je da se HUOJ-evci znaju i odlično zabavljati pa ćemo se i ove godine družiti na HUOJ partyju do ranih jutarnjih sati. 

Za sve sudionike konferencije osigurali smo i ove godine povoljnije cijene smještaja u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Smještaj možete rezervirati do 5. svibnja 2014. slanjem ovog obrasca (preuzmite ovdje) na mail: info@milenijhoteli.hr
 
Za sve vaše upite dostupni smo na info@huoj.hr 

Vidimo se u Opatiji!