Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Prijave za PR 2020 - 14. HUOJ-evu konferenciju u Opatiji, 17. i 18. listopada 2013.

01.07.2013. HUOJ

PR 2020, 14. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću ove godine održat će se u Opatiji, 17. i 18. listopada u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.

Zvijezde ovogodišnje PR 2020 konferencije bit će Ralph Tench, poznati sveučilišni profesor i voditelj doktorskog studija na Leeds Business School, predsjednica britanskog udruženja komunikacijskih stručnjaka (CIPR) Sue Wolstenholme te najistaknutiji stručnjak za komunikacijski konzalting u Olimpijskom pokretu Jon Tibbs, koji vodi i vlastitu agenciju JTA čiji impresivni portfolio čine klijenti poput Manchester Uniteda, Jordanskog olimpijskog odbora, Svjetske Taekwondo federacije (WTF) te Svjetske odbojkaške federacije (FIVB), kao i ostali atraktivni inozemni predavači.

Na PR 2020 dat ćemo odgovore na pitanja kako će izgledati odnosi s javnošću budućnosti, koje kompetencije će biti ključne za našu struku, koji trendovi će usmjeravati našu profesiju te što donose krize budućnosti, a što donosi digitalna revolucija. Razgovarat ćemo o ulozi i važnosti internih komunikacija, o tome kako komuniciramo hrvatski turizam te koji su izazovi s kojima se susreću današnji lideri. 2013. je izborna godina pa ćemo diskutirati i o fenomenima koje su na scenu donijeli lokalni izbori.

Pored odnosa s javnošću budućnosti, u sadašnjosti smo vam pripremili koncert Nene Belana & Fiumensa.

Prijavite se već danas putem Facebook aplikacije ili HUOJ weba i osigurajte svoje mjesto na PR 2020 za 1300,00 kn + PDV! Ova posebna cijena vrijedi i za članove PR udruženja iz regije koji nam se žele pridružiti u Opatiji.

Kotizacija za studente iznosi 150,00 kn + PDV.

Program konferencije preuzmite ovdje.

Za sve sudionike konferencije PR 2020 osigurali smo i povoljne cijene smještaja u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Smještaj možete rezervirati slanjem ispunjenog obrasca (preuzmite ovdje) na mail: info@milenijhoteli.hr.

Redovne prijave kreću od 1. srpnja i traju do 11. listopada 2013.

Za sve vaše upite dostupni smo na info@huoj.hr

Vidimo se na PR 2020 u Opatiji!