Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Predavači na 15. konferenciji HUOJ-a "Reputacija - S druge strane zrcala"

04.04.2014. HUOJ

Predstavljamo vam predavače na 15. konferenciji HUOJ-a "Reputacija - S druge strane zrcala". Konferencija će se održati 29. i 30. svibnja 2014. u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji, a u tjednima koji joj prethode predstavljat ćemo vam jednog po jednog predavača. 

 

LEO HAUSKA, predsjednik Uprave Hauska & Partner Grupe - "CSR - Myths and Reality"
 
Leo Hauska je jedan od pionira društveno odgovornog poslovanja u Austriji. Traženi je predavač o temama društvene odgovornosti u Austriji i inozemstvu, kao i na brojnim sveučilištima. Kao akreditirani konzultant za pitanja društveno odgovornog poslovanja i  član austrijske Grupe DOP stručnjaka, respACT – Austrijskog poslovnog savjeta za održivi razvoj te austrijske zajednice UN Global Compact, Leo je predan interdisciplinarnom razvoju DOP-a.

Osim svojih funkcija u Austrijskoj udruzi za odnose s javnošću (PRVA), Leo je kao voditelj radne skupine za društvenu odgovornost te interne radionice CSRLab, osnovao i upravljanje DOP-om unutar udruge. Sudjelovao je i u razvoju norme ISO 26000 kao stručnjak Austrijskog instituta za standarde. Leo također doprinosi aktivnom razvoju i uvođenju DOP politika u Austriji kao voditelj projekta CSR-Dialog.

Osobito ga zanima utjecaj internih struktura na odnose između organizacija i društva. Od 2004. godine, Leo predsjeda platformom Headquarters Austria koja se bavi aktualnim pitanjima i razvojima korporativnih sjedišta, kao što su interne organizacije, razvoj vrijednosti te vodstvo.

Kao predsjednik Uprave Hauska & Partner Grupe, nadzire upravljanje tvrtkom koju je osnovao 1990. godine te savjetuje vodeće organizacije vezano uz korporativne odnose.


STUART BRUCE - “Back to the future of public relations” 

“Back to the future of public relations”, naziv je predavanja koje će na 15. konferenciji HUOJ-a u Opatiji održati međunarodni autoritet za digitalni PR, Stuart Bruce.

Stuart Bruce (MCIPR) je danas prepoznat prvenstveno kao stručnjak za digitalni PR i korporativne društvene mreže s više od 25 godina iskustva u odnosima s javnošću, koji je ujedno i autor jednog od najutjecajnijih blogova za odnose s javnošću www.stuartbruce.biz. PR Week ga je uvrstio na listu 1 % najutjecajnih stručnjaka za odnose s javnošću u Velikoj Britaniji, a 2013. mu je dodijeljena nagrada  za izvanredan doprinos struci na području društvenih mreža: „UK Social Media Communications Awards“.

Suautor je best-sellera „Share This: The Social Media Handbook for PR Professionals” te nastavka “Share This Too: More Social Media Solutions for PR Professionals”.

Redovni je komentator za BBC i Al Jazeeru te čest predavač na međunarodnim konferencijama.

 

KERSTIN LIEHR-GOBBERS - „Reputation management: If reputation is the answer, what was the question? The importance of an integrated approach“

Stručnjakinja za upravljanje reputacijom, Dr. Kerstin Liehr-Gobbers, održati će na 15. konferenciji HUOJ-a u Opatiji, predavanje pod nazivom „Reputation management: If reputation is the answer, what was the question? The importance of an integrated approach“.
 
Dr. Kerstin Liehr-Gobbers je od 2011. direktorica londonskog ureda ReputationInc agencije. Specijalizirana je za savjetovanje međunarodnih klijenata iz B2B i B2C sektora na području upravljanja ugledom. Prije no što se pridružila ReputationInc agenciji, bila je direktorica u Hering Schuppener Consulting, vodećoj njemačkoj konzultantskoj agenciji.

Diplomirala je menadžment na Sveučilištu u Muensteru, a doktorirala na temu EU lobiranja u Briselu. Redovito drži predavanja o reputacijskom upravljanju te je članica mješovite Radne skupine koja promiče stvaranje vrijednosti kroz komunikaciju.
 

 

AMANDA SUCCI - "Building reputation in political communication. Italian experiences"

Dopredsjednica talijanskog FERPI-ja Amanda Jane Succi održat će, u sklopu 15. konferencije HUOJ-a u Opatiji, predavanje pod nazivom „Building reputation in political communication. Italian experiences“.

Amanda Jane Succi je direktorica agencije AJS Connection te osnivačica i predsjednica Istraživačkog centra za odnose s javnošću na mediteranskom području (CERPMED). Organizatorica je MedCom, Euro-mediteranskog simpozija o odnosima s javnošću, kojemu je cilj jačanje veza između komunikacijskih stručnjaka na tom području, kao i proučavanje specifičnih problema vezanih za ekonomski razvoj, institucionalne odnose i komunikacijsko upravljanje.

Na sveučilištu u Cataniji organizira i predaje kolegije iz područja odnosa s javnošću te je autorica dviju stručnih knjiga i česta govornica na mnogim nacionalnim i međunarodnim konferencijama.

 

 

Prijavite se za 15. konferenciju HUOJ-a! Više informacija o prijavama pronađite ovdje.