Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

[PR 2020] Najava radionice "Tko će nam i kako uzimati mjeru?" - Daria Mateljak

08.07.2013. HUOJ

Struka odnosa s javnošću kod nas, a i u svijetu već dugo vremena raspravlja o najprikladnijim načinima mjerenja i vrednovanja učinaka naših projekata i našeg rada. Sama naša struka, njen opseg i utjecaj mijenja se i razvija toliko brzo da je vrlo teško opisati što sve radimo, a posebno onda to i vrednovati. Tvrtke i organizacije koriste cijeli niz metoda od kojih su mnoge neprikladne, nejasne, zastarjele pa čak i štetne za naš rad. Evaluacijski indikatori (KPI - key performance indicators) koji se koriste u komercijalnom sektoru često predstavljaju velika ograničenja za stručnjake i sputavaju nas u inovativnom i strateškom razmišljanju i postavljanju projekata.
 
Vrijeme je da mi sami, u okviru HUOJ-a, naše strukovne udruge, donesemo preporuke i smjernice za korištenje metoda mjerenja i evaluacije.
 
Bit će to zadatak radne skupine koja bi do jeseni, zajedno s članstvom, trebala donijeti preporuke koje bi nam svima mogle olakšati posao u budućnosti. Zato ćemo na našoj konferenciji PR 2020 organizirati radionicu „Tko će nam i kako uzimati mjeru?“ koju će voditi Daria Mateljak. Na kreativan i interaktivan način pokušat ćemo zajedno utvrditi vrste i načine evaluacije i mjerenja učinaka našeg rada, dobre i loše prakse i postaviti okvirne standarde.

Ne propustite već danas ispuniti prijavnicu za sudjelovanje putem Facebook aplikacije ili HUOJ weba!

Program preuzmite ovdje.