Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

"Prve ptičice" za PR 2020 - 14. HUOJ-eva konferencija

17.06.2013. HUOJ

Drage kolegice i kolege,
 
s izuzetnim zadovoljstvom pozivamo vas na PR 2020, 14. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću.
Vraćamo se Opatiji ove godine pa će se tako PR 2020 održati 17. i 18. listopada u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.
 
Zvijezde ovogodišnje PR 2020 konferencije bit će Ralph Tench, poznati sveučilišni profesor i voditelj doktorskog studija na Leeds Business School te Sue Wolstenholme, predsjednica britanskog udruženja komunikacijskih stručnjaka (CIPR). Uskoro više informacija o ostalim atraktivnim inozemnim predavačima.
 
Na PR 2020 dat ćemo odgovore na pitanja kako će izgledati  odnosi s javnošću budućnosti, koje kompetencije će biti ključne za našu struku, koji trendovi će usmjeravati našu profesiju te što donose krize budućnosti, a što donosi digitalna revolucija. Razgovarat ćemo o ulozi i važnosti internih komunikacija, o tome kako komuniciramo hrvatski turizam te koji su izazovi s kojima se susreću današnji lideri. 2013. je izborna godina pa ćemo diskutirati i o fenomenima koje su na scenu donijeli lokalni izbori.
 
Pored odnosa s javnošću budućnosti, u sadašnjosti smo vam pripremili koncert Nene Belana & Fiumensa.
 
Osigurali smo vam 25% popusta za „prve ptičice“ tj. early bird prijavu na PR 2020. Rane prijave kreću od danas i traju 2 tjedna, do 30. lipnja 2013.
 
Prijavite se već danas putem Facebook aplikacije i osigurajte svoje mjesto na PR 2020 za 990,00 kn + PDV!

Također će biti moguća i prijava putem HUOJ weba, a u sljedećim danima izlazimo s najavom novih predavača i sudionika panel diskusija te više detaljnih informacija. Program konferencije preuzmite ovdje.

Za sve sudionike konferencije PR 2020 osigurali smo i povoljne cijene smještaja u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Smještaj možete rezervirati slanjem ovog obrasca (preuzmite ovdje) na mail: info@milenijhoteli.hr 

Za sve vaše upite dostupni smo na info@huoj.hr
 
Vidimo se na PR 2020 u Opatiji!