Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Poziv na 18. Carpe Diem - Hrvatska kontrola zračne plovidbe

30.04.2014. HUOJ

Hrvatska udruga za odnose s javnošću i Hrvatska kontrola zračne plovidbe pozivaju vas na 18. Carpe Diem koji će se održati u HKZP-u, Rudolfa Fizira 2, nasuprot Zračne luke Zagreb, u četvrtak, 8. svibnja 2014. s početkom u 16:00 sati.

Predviđeno vrijeme trajanja događanja je od 16:00 do 17:30 sati.

Vaši domaćini bit će direktor HKZP-a Dragan Bilać i savjetnica za informiranje i odnose s javnošću Marina Halužan. Tijekom jednosatne prezentacije sudionici će imati priliku saznati aktivnosti i način rada ove tvrtke u 100 postotnom državnom vlasništvu, čija je osnovna zadaća pružanje usluga u zračnoj plovidbi, poštujući kao osnovni princip visoki stupanj sigurnosti zračnog prometa.

U drugom dijelu programa imat ćete jedinstvenu priliku da pod stručnim vodstvom razgledate Centar oblasne kontrole zračnog prometa, gdje će vam biti predstavljen nedavno uvedeni sustav za upravljanje zračnim prometom, čime je Hrvatska dobila jedan od najmodernijih i najsigurnijih sustava takve vrste u Europi.

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do utorka, 6. svibnja 2014.  putem el. pošte na adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnog mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime), kao i registarski broj vozila.

Veselimo se vašem dolasku!

UPRAVNI ODBOR HUOJ-a i HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE d.o.o.

Službeni poziv na 18. Carpe Diem HUOJ-a preuzmite ovdje.