Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Poziv na 15. Carpe Diem u Vipnetu

05.11.2013. HUOJ

Poštovane kolegice,
poštovani kolege,
 
Hrvatska udruga za odnose s javnošću i Vipnet sa zadovoljstvom Vas pozivaju na 15. Carpe Diem koji će se održati u Vipnetovom kampusu na Žitnjaku, Vrtni put 1, 10000 Zagreb, u četvrtak 14. studenoga 2013. godine, s početkom u 16:00 sati.
 
Vaš domaćin bit će rukovoditeljica Korporativnih komunikacija u Vipnetu te predsjednica Nadzornog odbora HUOJ-a Dubravka Jusić.

Za sve zainteresirane sudionike 15. izdanja Carpe Diema ovoga puta osigurali smo posebno iznenađenje. Od 17:00 do 18:00 sati pridružite se okruglom stolu u organizaciji Europske udruge direktora komunikacija (EACD), koji će se na istome mjestu održati u nastavku Carpe Diem programa. Na okruglom stolu će komunikacijski stručnjaci Dubravka Jusić, rukovoditeljica Korporativnih komunikacija u Vipnetu i EACD koordinatorica za Hrvatsku, Predrag Grubić, direktor korporativnih komunikacija Adris grupe i doc. dr. sc. Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu održati raspravu na temu "Komunikacije u upravljanju promjenama".
 
Molimo, prijavite se za sudjelovanje najkasnije do srijede, 12. studenoga 2013. putem e-maila info@huoj.hr.
U prijavi navedite svoje ime i prezime, naziv radnog mjesta, tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime) te vas ljubazno molimo da zbog lakše organizacije naznačite želite li, nakon Carpe Diem programa, prisustvovati i okruglom stolu u organizaciji EACD.

Pozivnicu preuzmite ovdje (pdf).
 
Radujemo se vašem dolasku!
 
Upravni odbor HUOJ-a i Vipnet