Aktivnosti Udruge Izbori

Najava 3. sjednice Izbornog povjerenstva za izbore u tijela HUOJ-a 2014.

28.10.2014. HUOJ

Poštovane članice i članovi HUOJ-a,

nakon završenog postupka prijava kandidatura za izbor za tijela HUOJ-a najavljujemo 3. sjednicu Izbornog povjerenstva koja će se održati u četvrtak 30. listopada 2014. godine s početkom u 17 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5 (Oktogon) u Zagrebu.

Na sjednici će članice Izbornog povjerenstva provjeriti pravovremeno zaprimljene prijave kandidatura te će nakon utvrđivanja valjanosti prijava, 31. listopada 2014. godine, obavijestiti sve podnositelje kandidatura i cjelokupno redovno članstvo s pravom glasovanja o privremenoj kandidacijskoj listi.

Nakon isteka Pravilnikom određenog roka za podnošenje žalbi, na svojoj 4. sjednici koja će se održati 6. studenoga 2014. godine, Izborno povjerenstvo će objaviti konačnu kandidacijsku listu cjelokupnom redovnom članstvu s pravom glasovanja na izborima zajedno s kratkim životopisima kandidata i kratkom objavom doprinosa kandidata Udruzi.

Rad Izbornog povjerenstva je javan te sukladno članku 11 Pravilnika o izboru u tijela HUOJ-a, ovime pozivamo članove Udruge koji su zainteresirani za prisustvovanje na sjednici u ulozi promatrača da svoj dolazak najave na info@huoj.hr
 
Srdačan pozdrav
 
U ime Izbornog povjerenstva
Koraljka Rak
Glavna tajnica