Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Hrvatski Crveni križ domaćin predstojećega Carpe Diema

07.07.2015. HUOJ

Hrvatski Crveni križ (HCK) ima zadaću promicati djelatnosti i postignuća Nacionalnoga društva Hrvatskoga Crvenog križa, popularizirati temeljna načela Međunarodnoga pokreta Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca te poticati građane na humanitarni rad i pomoć ljudima u potrebi. Kako bi se ti ciljevi ostvarili potreban je neprestan rad na jačanju dobrih odnosa s volonterima, korisnicima pomoći, donatorima, održavanju odnosa s državnom i lokalnom vlašću, nevladinim udrugama i širom javnošću.

Za postizanje su sklada u tome širokom rasponu djelovanja potrebni iznimni napori i u dijelu koji se odnosi na komunikacije i odnose s javnošću i to je razlog zašto ćemo idući Carpe Diem održati upravo u Hrvatskome Crvenom križu. Ugostit će nas u ponedjeljak 13. srpnja 2015. u 12 sati u svojim prostorima u Ulici Crvenoga križa 14 u Zagrebu.

Uvodno će se nazočnima obratiti izvršni predsjednik Hrvatskoga Crvenog križa Robert Markt, a potom će glasnogovornica Hrvatskoga Crvenog križa Katarina Zorić govoriti o tome zašto se Hrvatski Crveni križ sve manje u medijima pojavljuje u nepovoljnome svjetlu, što su njegove trenutačne aktivnosti te koje su najvažnije zadaće u vrijeme kad nema nepogoda i humanitarnih katastrofa.

Nakon jednosatnoga službenog dijela pozivamo vas na neformalno druženje uz osvježenje.
 
Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do petka 10. srpnja 2015. na e-adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnoga mjesta te tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).