Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Hrvatske vode domaćin prvog ovogodišnjeg Carpe Diema

11.02.2015. HUOJ

Služba za odnose s javnošću Hrvatskih voda našla se tijekom 2014. godine pred golemim izazovom prouzročenim vremenskim neprilikama te su zabilježeni povijesni maksimumi vodostaja.

Upravo smo stoga prvi ovogodišnji Carpe Diem odlučili organizirati s Hrvatskim vodama te vam približiti iskustvo uspješne komunikacije u vrijeme borbe s prirodnom katastrofom kad poruke koje šaljete moraju biti jasne i jednoznačne. 

Carpe Diem održat će se u utorak 24. veljače 2015. godine s početkom 11 sati u dvorani Hrvatskih voda u Ulici grada Vukovara 220 u Zagrebu.

Uime domaćina obratit će vam se generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić, pojasniti tko su i čime se bave te dati ključne informacije o njihovim aktivnostima, djelokrugu i načinu rada.

Uslijedit će posjet Glavnomu centru za obranu od poplava, koji proglašuje mjere obrane od poplave, donosi važne odluke na temelju dojava s terena te cjelovito koordinira sve službe.

Kolegica Lidija Baras iz Službe za odnose s javnošću za vas je pripremila prezentaciju o kriznome komuniciranju tijekom spomenutoga događaja iz 2014. godine.

Nakon jednosatnoga službenog dijela pozivamo vas na neformalno druženje uz osvježenje.

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do ponedjeljka 16. veljače 2015. godine na adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).