Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Early bird prijave za 16. HUOJ-evu konferenciju (rane prijave zaključene 6. svibnja)

16.04.2015. HUOJ

Pozivamo vas na 16. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću koja će se i ovaj put održati u Opatiji, Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta, u četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja 2015.

Za early bird prijavu osigurali smo popust do 6. svibnja 2015.

Prijavite se ispunjavanjem obrasca za prijavu i osigurajte svoje mjesto na 16. konferenciji HUOJ-a!

Online obrazac za prijavu nalazi se OVDJE (napomena: early bird prijave zaključene su 6. svibnja, od 7. svibnja vrijedi puna cijena kotizacije)

I ove godine ugostit ćemo eminentne inozemne predavače, a to su prof. dr. sc. Anne Gregory (predsjednica udruženja Global Alliance of Public Relations and Communication Management), prof. dr. sc. Karen Sanders (Association of Political Communication) i prof. dr. sc. Jesper Falkheimer (profesor strateškog komuniciranja i rektor švedskog Sveučilišta u Lundu).

Program obuhvaća pet panela na aktualne teme: The name of the game – Odnosi s javnošću u sportu, We do/don´t need (no) education – obrazovanje u odnosima s javnošću, Made in Croatia – Uspješne hrvatske priče, Pravi put vs. Bolja Hrvatska – Politička komunikacija u predsjedničkim izborima i S ponistre se vidi platforma – javno zagovaranje: SOS za Jadran. 

Kao i prijašnjih godina za vas smo pripremili i stručne radionice koje će se baviti temama kampanja putem društvenih mreža, pravom na pristup informacijama, značajem kaznenog postupka nasuprot interesa javnosti te upute za svakodnevno snalaženje u prikupljanju i analizi poslovnih informacija.

Program Konferencije možete pregledati ovdje.

Uskoro na našim stranicama donosimo više informacija o svim predavačima.

Prijavite se već danas za 1.199,00 kn + PDV ako ste članovi HUOJ-a.

Ostale early bird cijene su:
Članovi HURA-e: 1.349,00 + PDV
Studenti: 199,00 kn + PDV
Nečlanovi HUOJ-a: 1.499,00 kn + PDV

Cijena kotizacije uključuje i ručak za 2 konferencijska dana.

Tradicionalni noćni party druženja ove godine u Opatiji ćemo imati u Monokini Lounge baru! :)

Za sve sudionike Konferencije osigurali smo i povoljnije cijene smještaja u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta koji možete rezervirati putem službene internet stranice Milenij hotela www.milenijhoteli.hr
Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni kreiranoj samo za sudionike molimo Vas da odaberete željeni datum dolaska i odlaska, te pri rezervaciji upišete Kôd HUOJ15. Smještaj možete osigurati do 5. lipnja 2015. godine.

Za više informacija dostupni smo na info@huoj.hr.

Vidimo se u Opatiji bajnoj!