Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Early bird prijave za 15. konferenciju HUOJ-a "Reputacija - S druge strane zrcala"

18.03.2014. HUOJ

Drage kolegice i kolege,

s izuzetnim zadovoljstvom vas pozivamo na 15. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću pod nazivom „Reputacija -S druge strane zrcala“. Konferencija će se održati u Opatiji 29. i 30. svibnja 2014. u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.

I ove godine ugostit ćemo strane predavače, a to su Bruce Stuart (MCIPR), Leo Hauska (CEO Hauska & Partner), Kristen Liehr Gobbers (direktorica ReputationInc London) te Amanda Succi (dopredsjednica talijanske nacionalne udruge za OSJ, FERPI te direktorica agencija AJS Connection). Planirane su i 4 stručne radionice te 4 panel diskusije. Uskoro na našim stranicama donosimo više informacija o svim predavačima.

Je li reputacija ključna za uspjeh? Je li prepoznat značaj i potencijal komunikacijske strategije u suvremenom poslovanju kompanija? Zašto je javni dijalog u Hrvatskoj tek formalnost? Što čini dobrog glasnogovornika, a što dobrog novinara? Samo su neka od pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti na konferenciji „S druge strane zrcala“.

Poznato je da se HUOJ-evci znaju i odlično zabavljati pa ćemo se i ove godine družiti na HUOJ partyu do ranih jutarnjih sati. :)

Osigurali smo popust za early bird prijavu do 31. ožujka 2014!

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto na 15. konferenciji HUOJ-a za 1.099,00 kn + PDV ako ste članovi HUOJ-a.
Ostale early bird cijene su:
Studenti: 199,00 kn + PDV
HURA članovi: 1.249,00 kn + PDV
Nečlanovi HUOJ-a: 1.399,00 kn + PDV

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca za prijavu na našoj web stranici, a program konferencije preuzmite ovdje. Cijena kotizacije uključuje i ručak za 2 konferencijska dana.

Za sve sudionike konferencije osigurali smo i povoljne cijene smještaja u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Smještaj možete rezervirati slanjem ovog obrasca (preuzmite ovdje) do 5. svibnja 2014. na email info@milenijhoteli.hr

Za sve vaše upite dostupni smo na email info@huoj.hr
Vidimo se u Opatiji!