Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Carpe Diem u Inkasatoru

21.04.2015. HUOJ

Iako je djelatnost tvrtke Inkasator d.o.o. usko povezana s djelatnošću javnoga sektora, ona, za razliku od sličnih tvrtka, veliku pažnju posvećuje izgradnji povjerenja i dijaloga s korisnicima.
 
Svjesni da su komunikacija s korisnicima i potrošačima i povjerenje presudni za poslovanje tvrtke, odabrali su put neposrednoga i otvorenoga pristupa uz neprekidno poticanje razvoja svijesti o važnosti gradnje dijaloga i suradnje.
 
Upravo takav pristup komunikaciji povod je što će se naš sljedeći Carpe Diem održati u utorak, 5. svibnja 2015. godine, s početkom u 15:30 sati u prostorijama tvrtke Inkasator d.o.o, Trg Josipa Broza 4 u Karlovcu.
 
Kolegica Andreja Barberić, viša savjetnica za odnose s javnošću, predstavit će nam ključne aktivnosti i rad tvrtke. Pojasnit će nam kako se ustrajnim radom zatvorena uprava otvorila prema javnosti i koliko je bilo teško utjecati na svijest zaposlenika i korisnika usluga.
 
Nakon jednosatnoga službenog dijela pozivamo vas na neformalno druženje uz osvježenje.
 
Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do ponedjeljka, 4. svibnja 2015. godine na adresu info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).

 

Napomena: Za prvih deset kolega koji nam se jave na info@huoj.hr, a koji nemaju mogućnost prijevoza do Karlovca, bit će osiguran organizirani prijevoz. A za sve ostale sudionike pripremit ćemo upute za dolazak na mjesto događanja.