Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

13. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a, Rovinj, 20.rujna 2012.

29.08.2012. HUOJ13. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a ove godine održat će se po prvi put u sklopu  Weekend Media Festivala, u četvrtak  20. rujna 2012. godine, u Rovinju. Za sve članove HUOJ-a dogovorili smo poseban popust za sudjelovanje na oba događanja.

Konferencija HUOJ-a je najvažniji godišnji skup djelatnika za odnose s javnošću iz privatnog, javnog i nevladinog sektora te iz agencija iz cijele Hrvatske i zemalja regije. Konferencija je i odlična prilika članovima HUOJ-a i svima onima koji imaju doticaja s odnosima s javnošću ili koriste usluge praktičara odnosa s javnošću da se, kroz predavanja uglednih domaćih i stranih stručnjaka,  informiraju o novim profesionalnim trendovima.

Kriza

Crvena nit 13. konferencije HUOJ-a bit će KRIZA. Globalna ekonomsko-financijska kriza vrlo je snažno pogodila veći broj zemalja u tranziciji, među kojima i Republiku Hrvatsku, uzrokujući ozbiljnu gospodarsku destabilizaciju. Sve veća prisutnost gospodarske krize i recesije posljednjih se godina očitovala gotovo u svim djelatnostima  te je jasno utjecala i na odnose s javnošću i poslovanje komunikacijske industrije. Stoga vjerujemo da će posebnu pozornost privući teme o kojima ćemo govoriti na 13. Konferenciji, s posebnim naglaskom na utjecaj ekonomske krize na poslovnu etiku i komunikaciju s interesno-utjecajnim skupinama, na utjecaj krize na tržište komunikacijskih usluga s agencijskog i korporacijskog aspekta, na ulogu internih komunikacija u procesu restrukturiranja ili prodaje tvrtki te na smjer razvoja društveno odgovornog poslovanja u krizi. Tema okruglog stola ovogodišnje HUOJ-eve konferencije bit će upravljanje komunikacijama u javnoj upravi u doba krize. U pregovorima je i dolazak glasnogovornika bivše grčke Vlade (u vrijeme premijera Georgea Papandreou-a), g. George S. Petalotis-a kao gosta predavača.

Prezentirajte na 13. konferenciji HUOJ-a

Ove godine prvi put HUOJ ide s javnim pozivom za predavače na konferenciji. Ovim putem pozivamo sve stručnjake za odnose s javnošću koji žele izlagati na 13. konferenciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću da prijave sažetke svojih prezentacija na e -mail koraljka.rak@huoj.hr najkasnije do 7. rujna 2012. U privitku Vam šaljemo nazive i kratki opis tema na konferenciji  za koje očekujemo prijave. Predavači mogu predložiti i drugačiji pristup nekoj od  navedenih tema. Upravni odbor će analizirati sve prijave i odabrati najkvalitetnije sažetke za prezentiranje unutar pojedine teme.

U sljedećim danima objavljivat ćemo nove informacije o našoj konferenciji. Zato redovito pratite naše stranice i profil na Facebooku i informirajte se o svim detaljima 13. HUOJ-eve konferencije za odnose s javnošću.

Prijavu za sudjelovanje na 13. konferenciji HUOJ-a možete  pronaći na podstranici HUOJ na službenim stranicama Weekend Media Festivala , HUOJ-evog ovogodišnjeg partnera.

1. Kotizacije za sudjelovanje na 13. konferenciji HUOJ-a: 

Članovi HUOJ-a                                                               790 kn      
Studenti                                                                             300 kn       
Osobe koje nisu članovi HUOJ-a                             1.000 kn

Rok prijave 16.rujna 2012.


2. Kotizacija za sudjelovanje samo na Weekend media festivalu za članove HUOJ-a iznosi 2.200,00 kn
(prijave za navedenu kotizaciju na http://www.weekendmediafestival.com/weekend2012/hr/prijavnicaudruge.php )


3. Kotizacija za članove HUOJ-a za sudjelovanje na oba događanja (i Weekend Media Festival i HUOJ-eva konferencija, 20. do 23. rujna) iznosi 2.290,00 kn (790 kn HUOJ + 1.500 kn WMF)

Rok prijave 7.rujna 2012. - nakon 7.rujna cijena je 790 kn HUOJ + 2.200 kn WMF


Smještaj nije uključen u cijenu, a isti možete rezervirati direktno na: mirella.fucek@weekendmediafestival.com

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne  upite i informacije.

Vidimo se na našoj 13. konferenciji u Rovinju 20. rujna 2012.!