Vijesti

Let 3, Ida Prester, Toni Milun i Marko Babić - kandidati za nagradu Komunikator godine

VIŠE

Novosti

Vijesti 18.04.2024. HUOJ

Kampanja CTA komunikacija za Čistoću Split „Odvoji, lako je” na Danima komunikacija osvojila brojna domaća i regionalna priznanja

Cijela integrirana kampanja istaknula se originalnom idejom i provedbom, koja povezuje njezine online i offline segmente.

Vijesti 16.04.2024. HUOJ

17. Grand PRix - dvorana rasprodana, otvorena prodaja ulaznica za balkon!

Dvorana Lude kuće – Ludilište u kojoj ćemo po 17. put dodijeliti nagrade Grand PRix u ponedjeljak, 22. travnja od 19:30 sati je rasprodana! 

Vijesti 15.04.2024. HUOJ

Predstavljanje knjige Uspjeh je izbor! Melite Pavlek u Križevcima

Promocija knjige održat će se u utorak, 16. travnja 2024. u 19 sati u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“, Križevci

Vijesti 11.04.2024. HUOJ

Otvorene prijave za HealthComm Awards – nagrade za najbolje projekte u zdravstvu

Projekte u šest kategorija do kraja travnja mogu prijaviti sve organizacije iz zdravstvenog sektora, prehrambene i tehnološke kompanije, komunikacijske agencije, start-upovi te strukovna udruženja i udruženja pacijenata

Vijesti 04.04.2024. HUOJ

Osiguraj svoje mjesto na dodjeli 17. Grand PRixa

Pozivamo vas na dodjelu najprestižnijih nagrada u struci - 17. Grand PRix - koja će se održati 22. travnja 2024. godine u Ludoj kući – Ludilište, Zvonimirova 63 u Zagrebu. 

Vijesti 04.04.2024. Dani komunikacija

Popust za članove HUOJ-a: Nova dvorana, novi predavači i dobro poznata atmosfera na Danima komunikacija

Poznat je raspored popularnog festivala kreativnosti i komunikacija: nakon intrigantnog lineupa glavne dvorane, teme o kojima će raspravljati domaći stručnjaci nikad aktualnije, a za naše članove osiguran je i poseban popust pri kupnji kotizacija.

VIŠE VIJESTI

Postanite član HUOJ-a

Članom i aktivnim sudionikom Hrvatske udruge za odnose s javnošću možete postati popunjavanjem mrežnoga obrasca, a više pojedinosti o uvjetima članstva možete pronaći ovdje.

Grand PRix

Odlična komunikacija ključna je za kvalitetne odnose u organizaciji i odnose s ostalim javnostima koje bitne za ostvarenje poslovnih ciljeva organizacije. Komunikacijska izvrsnost traži kontinuirano usavršavanje, preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti profesionalaca u struci odnosa s javnošću. Izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata u odnosima s javnošću, Hrvatska udruga za odnose s javnošću potiče dodjelom najprestižnije nagrade u ovom području u Hrvatskoj, od 2007. godine.

 

SAZNAJTE VIŠE